7 صبح الی 7 بعدازظهر روزهای غیر تعطیل
7 صبح الی 6 بعدازظهر روزهای پنجشنبه

آشنایی کامل با آزمایش های قبل از ازدواج

تاریخ: ۱۴۰۴/۰۴/۱۲ تعداد بازدید: ۳۰

قبل از ازدواج زوج‌ها لازم است مجموعه‌ای از آزمایشات را انجام دهند. این یک ارزیابی کلی از سلامت زوجین است و کمک می‌کند تا زوج‌ها از بیماری‌های مسری و عفونی که ممکن است به آن‌ها مبتلا باشند اطلاع پیدا کرده و بتوانند از انتقال آن‌ها به یکدیگر جلوگیری کنند.

 

همچنین این آزمایشات می‌توانند به زوجین کمک کنند تا از بیماری‌های ژنتیکی که ممکن است فرزندان آن‌ها به این بیماری ها مبتلا شوند اطلاع پیدا کنند. به عبارت دیگر غربالگری‌های پیش از ازدواج به شناسایی مشکلات و خطرات بالقوه سلامتی برای زوج‌ها و همچنین فرزندان آن‌ها کمک می‌کند. غربالگری برای زوج‌ها بسیار حیاتی است تا به آن‌ها در درک ژنتیک خود و انجام اقدامات احتیاطی یا درمان‌های لازم کمک کند.

آشنایی کامل با آزمایش های قبل از ازدواج

آزمایش‌های قبل از ازدواج شامل چه مواردی است؟

آزمایش پیش از ازدواج شامل مجموعه‌ای از آزمایش‌های روتین است که سلامت عمومی فرد را بررسی می‌کند. همچنین مجموعه‌ای از بیماری‌های عفونی مانند سیفلیس و بیماری‌هایی که از طریق خون، تزریق خون و مقاربت جنسی منتقل می‌شوند مانند هپاتیت B و C و HIV نیز مورد بررسی قرار می‌گیرند.

 

غربالگری‌های پیش از ازدواج نه تنها به زوجین اجازه می‌دهد که از سلامت یکدیگر آگاه شوند بلکه باعث می‌شود ابتلا به بیماری‌های ژنتیکی و احتمال ابتلا فرزندان در آینده نیز پیش‌بینی شود و مورد بررسی قرار بگیرد. لازم است به این نکته توجه کنید که عدم تشخیص و درمان بیماری‌های مقاربتی در مراحل اولیه منجر به عوارض و عواقب جدی، از جمله ناباروری، سقط جنین، بارداری خارج رحمی، سرطان و مرگ می‌شود.

چرا آزمایش‌های قبل از ازدواج اهمیت دارند؟

آزمایش‌هایی که قبل از ازدواج برای زوج‌ها انجام می‌شود دارای اهمیت بسیاری است. غربالگری کمک می‌کند تا زن و مردی که قصد ازدواج دارند وضعیت سلامت خود را بسنجند، بیماری‌های عفونی، عفونت هپاتیت C و B و HIV و سایر بیماری‌های مقاربتی را که ممکن است به آن‌ها مبتلا باشند را تشخیص دهند و از انتقال آن به یکدیگر جلوگیری کنند.

 

همچنین یکی از مهم‌ترین مواردی که در این آزمایش‌ها مشخص می‌شود شناسایی ناقلین اختلالات ژنتیکی است. این در واقع به این معنی است که خود فرد مشکل خاصی ندارد اما در صورتی که با فرد مشابهی ازدواج کند شانس به دنیا آمدن فرزندان دارای مشکلات ژنتیکی مانند تالاسمی، هموفیلی و بیماری سلول داسی شکل وجود دارد. در این موارد مشاوره ژنتیک به افراد کمک می‌کند تا این مسأله و شدت آن را بهتر درک کنند و تصمیمات درستی بگیرند.

چرا آزمایش‌های قبل از ازدواج اهمیت دارند؟

لیست ازمایش‌های قبل از ازدواج

آزمایش پیش از ازدواج شامل انواع مختلفی از آزمایش‌ها است که شامل موارد زیر هستند:

  1. آزمایش روتین خون که شامل شمارش کامل خون(CBC) و بررسی اسمیر خون برای شناسایی سلول‌های غیرطبیعی است.
  2. بررسی کامل ادرار
  3. آزمایش گروه خونی(ABO-RH) برای غربالگری زنان Rh منفی و مشاوره به آن‌ها در مورد خطرات بارداری
  4. VDRL برای آزمایش سیفلیس
  5. HIV I و II
  6. غربالگری هپاتیت B
  7. ویروس هپاتیت C
  8. بیماری‌های مقاربتی(STD)

آزمایش HIV ایدز، از آزمایش های قبل ازدواج

HIV یکی از بیماری‌های مقاربتی است که می‌تواند به راحتی از طریق رابطه جنسی منتقل شود. این بیماری درمانی ندارد و در صورتی که فرد به آن مبتلا شود باید تا آخر عمر با این بیماری دست و پنجه نرم کند. همچنین ایدز می‌تواند جان بیمار را به خطر بیاندازد. به همین دلیل نیز یکی از آزمایشاتی که می‌توانید در پروسه آزمایش قبل از ازدواج درخواست کنید آزمایش HIV یا ایدز است.

آزمایش هپاتیت B و C

هپاتیت یکی از بیماری‌های مهمی است که می‌تواند از طریق خون، مایعات بدن و اسپرم منتقل شود. به همین دلیل نیز یکی از آزمایش‌هایی که می‌تواند در پروسه آزمایش‌های قبل از ازدواج انجام شود تست هپاتیت است. نتایج این تست علاوه بر اطمینان از سلامت خود و شریک زندگیشان می‌تواند کمک کند تا افراد برنامه‌های فرزند‌آوری و تنظیم خانواده خود را بهتر تنظیم کنند. برای بررسی هپاتیت B و C ممکن است از روش‌های مختلف سنجش میزان آنتی‌بادی یا PCR استفاده شود.

آزمایش هپاتیت B و C

آزمایش سفلیس(VDRL)

انجام آزمایش سیفلیس یکی از بخش‌های ضروری آزمایش ازدواج برای مردان است. برای انجام این آزمایش از یک نمونه خون استفاده می‌شود که میزان آنتی‌بادی‌های مربوطه در آن سنجیده می‌شود. در صورتی که این تست مثبت شود ممکن است نیاز به مجموعه‌ای از آزمایش‌های دیگر باشد تا از ابتلا فرد به سیفلیس اطمینان حاصل شود. انجام این تست نه تنها از انتقال بیماری به شریک جنسی و فرزندان جلوگیری می‌کند بلکه می‌تواند باعث تشخیص بیماری در مراحل اولیه شود و به درمان آن نیز کمک کند زیرا این عفونت در مراحل اولیه فاقد علائم است.

آزمایش تالاسمی مینور و ماژور قبل از ازدواج

تالاسمی یکی از اختلال‌های خونی ژنتیکی است که توسط ژن‌های پدر و مادر به فرزند به ارث می‌رسد. تالاسمی می‌تواند به دو دسته مینور و ماژور در افراد دیده شود. افراد مبتلا به تالاسمی مینور معمولاً کم خونی ندارند یا کم خونی خیلی خفیفی دارند. این به این معنی است که این افراد در زندگی روزمره نیازی به تزریق خون و درمان با آهن ندارند اما می‌توانند ژن خود را به فرزند منتقل کنند.

 

افراد دارای تالاسمی ماژور به کم خونی‌های شدید مبتلا می‌شوند و معمولاً با خستگی مزمن و اختلالات رشدی همراه هستند. در صورتی که زوجی که قصد دارند با هم ازدواج کنند هر دو دارای تالاسمی مینور باشند این احتمال وجود دارد که فرزند آن‌ها مبتلا به تالاسمی مینور، ماژور و یا سالم باشد. در این حالت زوج نیاز به مشاوره ژنتیکی دارند تا بتوانند در مورد فرزند دار شدن خود تصمیم بگیرند.

آزمایش تالاسمی مینور و ماژور

آزمایش گروه خونی و RH

یکی از مهم‌ترین بخش‌های آزمایش ازدواج، آزمایش گروه خونی و RH است. در صورتی که یکی از زوج‌ها دارای RH مثبت و دیگری منفی باشد ممکن است برای فرزندان آینده آن‌ها مشکلاتی ایجاد شود. در چنین مواردی تزریق آمپول روگام در دوران بارداری دارای اهمیت بسیار زیادی خواهد بود.

آزمایش‌های تکمیلی در برخی شرایط

در برخی از موارد ممکن است علاوه بر موارد رایجی که در آزمایش ازدواج انجام می‌شوند تست‌های دیگری نیز برای زوج‌ها انجام شود. این تست‌ها می‌توانند در شرایط مختلفی انجام شوند. وجود سابقه بیماری‌های ژنتیکی در خانواده یکی از زوجین، مشکلات باروری و نتایج نامشخص یا ابهام برانگیز در موارد اولیه می‌تواند دلیل انجام آزمایش‌های تکمیلی باشد.

 

مهم‌ترین نمونه‌های آزمایش‌های تکمیلی شامل آزمایش‌های ژنتیکی و ناباروری هستند. لازم است به این نکته توجه داشته باشید که در صورتی که زوجی درخواست بدهند آزمایشات ژنتیکی برای آن‌ها انجام شود این آزمایش‌ها می‌توانند بدون وجود دلیل خاص و صرفاً برای اطمینان از نبودن مشکلات احتمالی با آزمایش ازدواج انجام شوند.

آزمایش گروه خونی

آزمایش اعتیاد(تست ادرار)

یکی از بخش‌های ضروری آزمایش ازدواج که برای زنان و مردان انجام می‌شود آزمایش اعتیاد است که با استفاده از نمونه ادرار بررسی می‌شود. این آزمایش می‌تواند اعتیاد فرد به تریاک، متادون و شیشه را مشخص کند. با این حال مواردی مانند حشیش، ماری جوانا و سیگار در این آزمایش بررسی نمی‌شوند. برای انجام این آزمایش پیش از ازدواج لازم است به این نکته توجه داشته باشید که از ۷۲ ساعت قبل از آزمایش لازم است از مصرف مسکن‌های دارای مخدر، دارو‌های کدئین دار و مکمل‌های ویتامین ب استفاده نکنید زیرا این موارد ممکن است باعث ایجاد مشکل و تداخل در نتیجه آزمایش اعتیاد شوند.

آزمایش بارداری(برای خانم‌ها در برخی موارد خاص)

در برخی از موارد لازم است خانم‌ها همراه با آزمایش ازدواج، آزمایش بارداری نیز انجام دهند. این آزمایش می‌تواند به دلایل مختلفی انجام شود که برخی از مهم‌ترین آنها شامل موارد زیر هستند:

  • در صورت احتمال بارداری: در صورتی که فرد احتمال بارداری داشته باشد یا مشکوک به بارداری باشد انجام تست بارداری پیش از ازدواج ضروری است.
  • سابقه جراحی تخمدان
  • مصرف دارو‌های خاص مؤثر بر بارداری
  • سابقه سقط جنین

آزمایش بارداری

آزمایش بیماری‌های ژنتیکی خاص

آزمایشات ژنتیکی جزئی از غربالگری‌هایی هستند که قبل از ازدواج انجام می‌شوند. آزمایشات ژنتیکی می‌توانند این مسأله را بررسی کنند که شما می‌توانید کدام جهش‌های ژنتیکی را به فرزندان خود انتقال دهید. همچنین این آزمایش‌ها می‌تواند اطلاعات مفیدی در این باره در اختیار شما قرار دهد که کدام دارو‌های خاص می‌توانند باعث ایجاد آلرژی و واکنش‌ها در بدن شما شوند. در این آزمایش‌ها از هر دو طرف آزمایش خون گرفته می‌شود؛ سپس متخصص این دو نمونه را به صورت ترکیبی بررسی می‌کند تا متوجه شود که فرزندان شما در آینده می‌توانند به چه جهش‌های احتمالی مبتلا شوند.

مدارک لازم برای انجام آزمایش قبل از ازدواج

برای انجام آزمایش‌های قبل از ازدواج به شناسنامه، کارت ملی، برگه معرفی، نامه‌ای که از محضر دریافت می‌کنید و عکس‌های زوجین نیاز دارید.

مدارک لازم برای انجام آزمایش قبل از ازدواج

دارو‌های مثبت‌کننده تست اعتیاد ازدواج

برای انجام آزمایش اعتیاد قبل از ازدواج، لازم است از ۷۲ ساعت قبل از مواردی مانند دارو‌های مسکن دارای مخدر، دارو‌های کدئین دار استفاده نشود زیرا مصرف این موارد ممکن است باعث مثبت شدن نتیجه تست اعتیاد فرد شوند.

آیا برای آزمایش پیش از ازدواج باید ناشتا باشیم؟

آزمایش پیش از ازدواج دارای بخش‌های مختلفی است. اغلب آزمایش‌های ازدواج نیازی به ناشتایی ندارند. با این حال بهتر است با پزشک متخصص خود در این باره مشورت کنید.

کدام واکسن‌ها قبل از ازدواج تزریق می‌شوند؟

واکسیناسیون یکی از مواردی است که قبل از ازدواج می‌تواند برای زوجین انجام شود و به واسطه آن می‌توان از انتقال بیماری‌های جنسی بین زوجین جلوگیری کرد. مهم‌ترین واکسن‌هایی که می‌توانید پیش از ازدواج تزریق کنید شامل موارد زیر هستند:

واکسن هپاتیت B قبل از ازدواج

هپاتیت B نه تنها می‌تواند بین زوجین منتقل شود بلکه می‌تواند از مادر به جنین نیز انتقال پیدا کند؛ به همین دلیل نیز می‌توانید واکسن هپاتیت B را قبل از ازدواج دریافت کنید.

واکسن گارداسیل

این واکسن از ابتلا به عفونت HPV، یک ویروس که عامل زگیل تناسلی و انواع سرطان‌های مرتبط با آن است، جلوگیری می‌کند.

واکسن کزاز

تزریق این واکسن به خصوص قبل از ازدواج برای خانم‌ها مفید است و از ابتلا به کزاز جلوگیری می‌کند.

کدام واکسن‌ها قبل از ازدواج تزریق می‌شوند؟

آیا پریود بودن در جواب آزمایش ازدواج تاثیر دارد؟

برای انجام آزمایش‌های پیش از ازدواج که با نمونه خون انجام می‌شوند پریود بودن مشکلی ندارد با این حال برخی از خانم‌های دارای کم خونی ممکن است در زمان پریود دچار تشدید فقر آهن شوند که ممکن است بر روی نتایج آزمایش پیش از ازدواج تغییراتی ایجاد کند. در مورد نمونه ادرار نیز برخی از آزمایشگاه‌ها توصیه می‌کنند این آزمایش در روز اول و دوم پریود انجام نشود و برخی دیگر این موضوع را فاقد اهمیت می‌دانند.

کاربرد آزمایش‌های قبل از ازدواج چیست؟

آزمایش ازدواج پیش از هر چیز به فرد این امکان را می‌دهد که از وضعیت سلامتی شریک جنسی خود اطمینان حاصل کند. برخی از بیماری‌های عفونی و مسری ممکن است به راحتی از طریق روابط جنسی به فرد منتقل شوند و سلامت او را تحت تأثیر قرار دهند به همین دلیل حق اولیه هر فرد است که از بیماری‌های شریک جنسی خود اطلاع داشته باشد. در قدم بعدی با اطلاع از این بیماری‌ها به افراد مشاوره داده می‌شود و آن‌ها یاد می‌گیرند چگونه از انتقال بیماری‌ها به یکدیگر جلوگیری کنند. در نهایت تأثیر این بیماری‌ها و مشکلات بر روی فرزندان آینده زوج مورد نظر بررسی می‌شود و آن‌ها درک می‌کنند که در ارتباط با ازدواج، فرزند‌آوری و تنظیم خانواده خود چگونه باید عمل کنند.

کاربرد آزمایش‌های قبل از ازدواج چیست؟

آیا انجام این آزمایش‌ها اجباری است؟

همان طور که اشاره کردیم آزمایش ازدواج می‌تواند شامل موارد بسیار متعددی باشد. برخی از این موارد مانند تست اعتیاد، بررسی‌های روتین یا تست سیفلیس برای مردان ضروری است و باید توسط همه زوج‌ها انجام شود. با این حال تعداد دیگری از تست‌ها هستند که برای برخی از زوج‌ها توصیه می‌شود و انجام آن‌ها می‌تواند به صورت اختیاری توسط زوجین انجام شود.

مراحل آزمایش قبل از ازدواج چیست؟

برای انجام آزمایش پیش از ازدواج لازم است در اولین قدم با مدارک مورد نیاز به آزمایشگاه مراجعه کنید. در قدم بعدی آزمایش‌های ضروری در کنار آزمایش‌هایی که می‌توانید آن‌ها را به صورت اختیاری انجام دهید برای شما انجام می‌شود. همچنین مجموعه‌ای از کلاس‌های آموزشی وجود دارد که لازم است آن‌ها را پشت سر بگذارید. در نهایت پس از آماده شدن جواب آزمایش در صورتی که لازم باشد مشاوره ژنتیکی دریافت خواهید کرد و در نهایت یک گواهی سلامت به شما داده می‌شود که می‌توانید با استفاده از آن به دفتر ثبت ازدواج مراجعه کنید.

مراحل آزمایش قبل از ازدواج چیست؟

چه کسانی باید این آزمایش‌ها را انجام دهند؟

غربالگری پیش از ازدواج می‌تواند برای افراد زیر انجام شود.

  1. زوج‌هایی که قصد ازدواج دارند
  2. انجام یک غربالگری روتین برای فرد
  3. پیگیری مشکلات سلامتی مربوط به بیماری‌های عفونی و واگیردار
  4. درک بهتر ساختار ژنتیکی
  5. زوج‌هایی که قصد بچه دار شدن دارند

تفسیر آزمایش‌های قبل از ازدواج

هرکدام از تست‌های قبل از ازدواج به روش خاصی توسط پزشک بررسی می‌شود و نتایج آن اعلام می‌شود. سپس در صورت نیاز به زوجین مشاوره‌های لازم داده می‌شود.

کلاس‌های بعد از آزمایش ازدواج

بعد از آزمایش ازدواج کلاس‌های آموزشی برای زوج‌ها برگزار می‌شود که در آن‌ها مجموعه‌ای از موارد روانشناسی ازدواج، مسائل اخلاقی و بهداشتی بررسی می‌شوند. لازم است بدانید که شرکت در این کلاس‌ها برای همه زوج‌ها الزامی است.

کلاس‌های بعد از آزمایش ازدواج

قبل و بعد از آزمایش به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

قبل از انجام آزمایش‌های ازدواج بهتر است ناشتایی را رعایت کنید، از فعالیت‌های شدید اجتناب کنید، در مورد دارو‌های مصرفی خود با پزشک مشورت کنید. پس از آزمایش‌ها لازم است استراحت کنید و نتایج غیرطبیعی را با پزشک خود در میان بگذارید.

مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج

در صورتی که نتیجه تست ژنتیک زوجین با هم هماهنگی نداشته باشد ممکن است فرزند آن‌ها دچار مشکلات ژنتیکی در آینده شود. در این موارد زوج‌ها به یک مشاور ژنتیک ارجاع داده می‌شوند تا بتوانند درک بهتری از مشکل و نحوه تأثیر آن بر زندگی و آینده فرزندشان پیدا کنند و بتوانند به خوبی تصمیم بگیرند که آیا بهتر است رابطه را ادامه دهند و فرزند داشته باشند یا خیر. لازم است به این نکته توجه کنید که این تصمیم یک تصمیم کاملاً شخصی است و به شرایط شخصی فرد و ارزش‌های او بستگی دارد.

هزینه آزمایش‌های قبل از ازدواج

آزمایش پیش از ازدواج شامل موارد متعددی است. در میان آزمایش‌های ازدواج فقط آزمایش‌های روتین شامل خون و ادرار اجباری هستند و آزمایش‌های دیگر بنا به درخواست زوجین انجام می‌شوند. هزینه انجام آزمایش پیش از ازدواج نیز با توجه به آزمایش‌هایی که زوج‌ها درخواست می‌دهند متفاوت است. این آزمایش می‌تواند بین ۵۰۰ هزارتومان تا ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان متفاوت باشد.

مدت زمان لازم برای انجام و دریافت نتایج

با توجه به تست‌هایی که انتخاب می‌کنید و همچنین آزمایشگاهی که در آن آزمایش می‌دهید زمان لازم برای آماده شدن نتایج متفاوت است. نتایج آزمایش‌های معمول ازدواج معمولاً در بازه سه روزه آماده می‌شود. این در حالی است که تست‌های ژنتیکی ممکن است حتی تا یک ماه نیز زمان لازم داشته باشند تا آماده شوند.

مدت زمان لازم برای انجام و دریافت نتایج

مراکز معتبر برای انجام آزمایش‌های پیش از ازدواج

انجام آزمایش پیش از ازدواج در مراکز معتبر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. انتخاب یک مرکز معتبر به شما این اجازه را می‌دهد که نظم و دقت کافی را در هنگام انجام آزمایش‌ها حس کنید، از آرامش کافی برخوردار باشید و همچنین نتایج خود را دقیق‌تر و به موقع‌تر دریافت کنید. دقت داشته باشید که آزمایش ازدواج بسیار اهمیت دارد، بنابراین حتما به مراکز معتبر همچون آزمایشگاه مرکزی فردیس مراجعه کنید.

توصیه‌هایی برای کاهش اضطراب قبل از آزمایش

دلایل مختلفی وجود دارند که می‌توانند باعث ایجاد استرس و اضطراب در افراد شوند. نگرانی از نتایج آزمایش، فشار اجتماعی و خانوادگی و عدم آگاهی و اطلاعات ناکافی می‌تواند منشأ اضطراب و استرس باشد. برای کنترل و کاهش این استرس می‌توانید از راه‌های زیر استفاده کنید.

  • آموزش

کسب اطلاعات در مورد آزمایشاتی که قرار است انجام دهید و نتایج آن‌ها می‌تواند بسیار مؤثر باشد تا استرس شما کاهش پیدا کند.

 

  • گفت و گو با مشاور

صحبت با یک مشاور می‌تواند به شما کمک کند تا احساسات خود را بیان کنید و حس بهتری نسبت به انجام آزمایش‌ها داشته باشید.

 

  • ورزش و فعالیت بدنی

یوگا، مدیتیشن و فعالیت‌های بدنی مناسب می‌تواند به آرام‌سازی بدن شما و کاهش استرس و اضطراب کمک کند.

توصیه‌هایی برای کاهش اضطراب قبل از آزمایش

جمع‌بندی
انجام آزمایش‌های پیش از ازدواج از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این آزمایش‌ها به زن و مردی که قصد ازدواج دارند کمک می‌کند تا از بیماری‌هایی که به آن‌ها مبتلا هستند و وضعیت سلامت طرف مقابل مطلع شوند و از مشکلاتی که در آینده ممکن است برای آن‌ها و فرزندان احتمالی‌شان ایجاد شود اطلاع پیدا کنند. در صورتی که نتایج آزمایش پیش از ازدواج دو فرد با یکدیگر مطابقت نداشته باشد پزشک مشاوره‌های لازم را به آن‌ها ارائه می‌دهد تا بتوانند بهترین تصمیم را اخذ کنند.

در صورتی که قصد انجام آزمایش‌های پیش از ازدواج خود را در محدوده کرج دارید می‌توانید آزمایشگاه مرکزی فردیس را انتخاب کنید. این آزمایشگاه با داشتن بهترین پرسنل به شما کمک می‌کند تا تمامی مراحل آزمایش‌های خود را با آرامش و به خوبی پشت سر بگذارید و در نهایت جواب آزمایش‌های شما در کوتاه‌ترین زمان ممکن آماده شده و در اختیار شما قرار می‌گیرد. همچنین در صورتی که به مشاوره‌های ژنتیکی نیاز داشته باشید می‌توانید در این آزمایشگاه با بهترین پزشکان و مشاوران صحبت کنید و بهترین تصمیم را برای زندگی آینده خود بگیرید.


آخرین مقالات
آزمایش fbs چیست؟

آزمایش fbs چیست؟

۱۴۰۴/۰۳/۱۹ تعداد بازدید : ۱۲۰
آزمایش fsh چیست؟

آزمایش fsh چیست؟

۱۴۰۴/۰۳/۱۰ تعداد بازدید : ۲۱۶
روش‌های تشخیص ناباروری در زنان

روش‌های تشخیص ناباروری در زنان

۱۴۰۴/۰۳/۰۷ تعداد بازدید : ۹۴
آزمایش اسپرم چیست؟

آزمایش اسپرم چیست؟

۱۴۰۴/۰۳/۰۵ تعداد بازدید : ۱۰۵
علائم زگیل تناسلی در زنان و مردان

علائم زگیل تناسلی در زنان و مردان

۱۴۰۴/۰۳/۰۳ تعداد بازدید : ۱۷۱
پرکاری تیروئید چیست؟

پرکاری تیروئید چیست؟

۱۴۰۴/۰۲/۲۲ تعداد بازدید : ۱۵۵
آزمایش و سونوگرافی دوران بارداری

آزمایش و سونوگرافی دوران بارداری

۱۴۰۴/۰۲/۲۰ تعداد بازدید : ۱۸۵
آزمایش ادرار 24 ساعته چیست؟

آزمایش ادرار 24 ساعته چیست؟

۱۴۰۴/۰۲/۱۴ تعداد بازدید : ۵۱۸
تست آلرژی چیست؟

تست آلرژی چیست؟

۱۴۰۴/۰۲/۰۶ تعداد بازدید : ۲۵۳
پرسش و پاسخ آزمایش قبل از ازدواج

به طور معمول نتایج آزمایش ازدواج تا سه روز بعد از آزمایش مشخص می‌شود با این حال بسته به آزمایشگاهی که قصد دارید در آن آزمایش دهید این زمان ممکن است متفاوت باشد. همچنین در صورتی که آزمایشات ژنتیک برای شما انجام شده باشد ممکن است تا یک ماه طول بکشد تا نتایج تست آماده شود.

به طور معمول نمی‌توان نتیجه آزمایش را زودتر از زمان اعلام شده توسط آزمایشگاه دریافت کرد با این حال این به مرکزی که قصد دارید در آن آزمایش دهید نیز وابسته است.

به طور کلی هزینه‌های آزمایش ازدواج می‌تواند تحت تأثیر بیمه قرار بگیرد. بیمه‌های پایه مانند تأمین اجتماعی معمولاً بخش کوچکی از هزینه‌ها را پوشش می‌دهند این در حالی است که بیمه‌های تکمیلی می‌توانند حجم بیشتری از هزینه‌ها را پوشش دهند.

در صورتی که نتایج آزمایش ژنتیکی در آزمایش ازدواج افراد به یکدیگر نخورد لازم است آن‌ها مشاوره ژنتیکی دریافت کنند. این مشاوره ژنتیک به آن‌ها کمک می‌کند تا بتوانند ارزش‌های خود را مشخص کنند و تصمیم بگیرند که چگونه می‌خواهند رابطه خود را ادامه دهند یا می‌خواهند بچه دار شوند یا خیر.

ارسال نظر

دیدگاه

تماس با ما