7 صبح الی 7 بعدازظهر روزهای غیر تعطیل
7 صبح الی 6 بعدازظهر روزهای پنجشنبه

آیا کمر، ران، زانو و پاهای تان درد می‌کنند؟

تاریخ: ۱۳۹۱/۰۴/۲۸ تعداد بازدید: ۱۸۰

 

وضعیت بد پاها می‌تواند باعث ایجاد درد در کمر، ران و زانوها شود. درد زانوها، ران یا کمر، تمام دردهای ناحیۀ پا و قوزک، ممکن است نشان دهندۀ این باشد که یک مکانیسم مفصلی یا ماهیچه ای خوب کار نمی‌کند. شاید علتش فقط فشار بر پاها باشد.

باید بدانید که هر پایی منحصر به فرد است، هر پا فرم و حجم خاص خودش را دارد که شرایط وضعیت قرار گرفتن ما را تعیین می‌کنند. البته آسیب های رایجی برای پا شناخته شده اند، مانند: کف پای صاف، پای فرورفته، انحراف پاشنه به داخل یا خارج، پینه های پا، چنگالی شدن انگشتان پا و غیره. شاید هم فرد از "شکستگی استرس" ، عدم مقاومت پا یا قوزک و یا تاندینوپاتی رنج می‌برد. تمام این بیماری ها درجات مختلفی دارند که می‌توانند بر تعادل ما اثر بگذارند زیرا پاهای ما پایۀ تعادل وضعیت مان هستند.

متخصص پا یک آزمایش کلینیکی و یک آنالیز مکانیسم پاها و اعضای پایین تنه را تجویز می‌کند تا بر اساس آنها مشکل را تشخیص دهد.

•اگر پزشک یکی از بیماری های: پینه، میخچه پا، زگیل های کف پا، ناخن فرورفته، و دیگر بیماری های پوست یا ناخن را تشخیص دهد، درمان ویژه ای پیشنهاد خواهد کرد.

•برای دور نگه داشتن یک بخش از اصطکاک به منظور کاستن از درد در موارد میخچه، پینه و غیره، می‌توان ارتوپلاستی را به بیمار پیشنهاد کرد، این روش پوشیدن یک پروتز نرم و متحرک در طول روز است. این پروتز همزمان هم محافظ است و هم اصلاح کننده. ضمناً برای نگه داشتن انگشتان پا، جلوی پا یا تمام پا و همچنین اصلاح وضعیت استفاده می‌شود. این پروتز شب ها هم پوشیده می‌شود.

•اگر متخصص پا انحراف پا یا مشکلات وضعیتی را تشخیص دهد، ممکن است ارتزهای کف پا مناسب با آناتومی بدن شما پیشنهاد دهد تا عملکرد پاهای تان منظم تر شود. قرار داشتن پاها در کفش، باعث توزیع بهتر فشار و هدایت پا می‌شود، این عمل اجازه می‌‌دهد که ماهیچه ها و تاندون ها بهتر کار کنند. ضمناً با این روش پاها بهتر قرار می‌گیرند و بر اسکلت بدن تأثیر می‌گذارند. ممکن است که درمان بر روی زانو، ران یا کمر هم متمرکز شود و دردها را تسکین و يا حتی کاملاً از بین ببرد.
امروزه روش های درمان با استفاده از پروتزهای ظریف، راحت و مؤثر به میزان قابل توجهی پیشرفت کرده اند

آخرین مقالات
پرکاری تیروئید چیست؟

پرکاری تیروئید چیست؟

۱۴۰۴/۰۲/۲۲ تعداد بازدید : ۸۶
آزمایش و سونوگرافی دوران بارداری

آزمایش و سونوگرافی دوران بارداری

۱۴۰۴/۰۲/۲۰ تعداد بازدید : ۵۵
آزمایش ادرار 24 ساعته چیست؟

آزمایش ادرار 24 ساعته چیست؟

۱۴۰۴/۰۲/۱۴ تعداد بازدید : ۱۵۴
تست آلرژی چیست؟

تست آلرژی چیست؟

۱۴۰۴/۰۲/۰۶ تعداد بازدید : ۱۱۵
کم کاری تیروئید چیست؟

کم کاری تیروئید چیست؟

۱۴۰۴/۰۲/۰۳ تعداد بازدید : ۱۲۳
ویروس hpv چیست؟

ویروس hpv چیست؟

۱۴۰۴/۰۱/۲۵ تعداد بازدید : ۱۷۴
آزمایش Cystatin c چیست؟

آزمایش Cystatin c چیست؟

۱۴۰۴/۰۱/۲۳ تعداد بازدید : ۱۸۵
آزمایش کالپروتکتین چیست؟

آزمایش کالپروتکتین چیست؟

۱۴۰۴/۰۱/۲۰ تعداد بازدید : ۶۷۰
آزمایش آنتی مولرین هورمون چیست؟

آزمایش آنتی مولرین هورمون چیست؟

۱۴۰۴/۰۱/۱۸ تعداد بازدید : ۴۸۶
آزمایش پرولاکتین(PRL) برای چیست؟

آزمایش پرولاکتین(PRL) برای چیست؟

۱۴۰۴/۰۱/۱۶ تعداد بازدید : ۲۸۵

ارسال نظر

دیدگاه

تماس با ما